Nyheder fra Svendborgs eventkontor

Rundbuehallen bliver en del af SvendborgEvent

Pr. 01.03.2023 overtog SvendborgEvent administrationen og driften af den skønne Rundbuehal på Svendborg Havn. Rundbuehallen er en unik eventlocation med masser af originalitet og personlighed, som har været brugt til afholdelse af alt fra koncerter og julemarkeder til boksestævner og personalefester. Mulighederne for anvendelsen af hallen er utallige.
Ved SvendborgEvent ser vi Rundbuehallen som et vigtigt parameter i udviklingen af Svendborgs erhvervsturisme. Derfor vil vi i de næste år udvikle hallen via fondsmidler, så vi står endnu stærkere og kan tiltrække erhvervsturismen i endnu højere grad til Svendborg.
Vi har netop lanceret en ny hjemmeside, som viser Rundbuehallen og alle dens muligheder: www.locationsvendborg.dk

Se meget mere om Rundbuehallen lige her

 

Kulturnatten 2023 i Svendborg!

Så skal der skrues helt op for kulturen i Svendborg! SvendborgEvent er i fuld gang med planlægning af den spændende Kulturnat 2023, som indtager byen den 28. april. Vær helt sikker på, at der vil være gang i gaderne og stræderne helt fra Svendborg Bycenter til Frederiksø. Dele af programmet er stadigvæk hemmelige, men allerede nu kan du glæde dig til:

  • Byens butikker holder åbent til kl. 20.00
  • Gym-Day, hvor dele af Svendborgs Sport og Fitness-liv giver den gas både på scenen og i stande lige midt på Torvet!
  • Croquis, kaffe og loungemusik ved SAK Kunstbygning
  • Skibet Viking holder åbent skib, hvor besætningen står klar med gode historier og rundvisninger
  • OG selvfølgelig mange flere spændende events!

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier, så er du den første til at høre om offentliggørelsen af det næste arrangement.

Find her de allerede offentliggjorte programpunkter

 

Go4Green Praksismøde 5 – Social bæredygtighed

Vi snakker og snakker – men om lidt bliver vi nødt til at gøre noget, hvis vi skal blive valgt til af kunderne. I stedet for at risikere at blive valgt fra, fordi vi ikke har gjort nok. Morgendagens kunder vil fravælge virksomheder, der ikke tager et ansvar. Tiden er nu, hvis vi skal gøre en forskel, både for vores egen virksomhed og for verden. Så kom med og bliv inspireret til, hvad Social Bæredygtighed er for en fisk – og hvordan du kan bruge det i din virksomhed, når SvendborgEvent i samarbejde med Destination Fyn inviterer til det femte praksismøde.

Tidspunkt: Kl. 8:00-10:30
Sted: Fremtidsfabrikken
Dato: Den 22. marts 2023
Tilmelding til nina@ninabrandt.dk

Her kan du læse mere om Go4Green Workshops

 

Invitation til møde om Klimamad den 24. april kl. 15-18 i Borgerforeningen

Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan arbejde med klimavenlige madvarer som fundament i dit køkken eller i din produktion. Få inspiration fra andre og mød dine branche-kollegaer til en snak om erfaringer – på godt og ondt – og ønsker til udvikling med klimavenlig mad.

Svendborg Kommune inviterer i samarbejde med Kulinarisk Sydfyn, Geopark – Det Sydfynske Øhav, SvendborgEvent, Cittaslow og Destination Fyn alle, der producerer fødevarer eller serverer kilovis af måltider på Sydfyn og øerne.
Der vil være forskellige oplæg, debat og god tid til netværk. I slutningen af mødet serverer vi en let anretning.
Kontakt: charlotte.vesterlund@svendborg.dk