Velkendt ansigt tilbage, pĂ„skeinspiration og meget mere 🌟

Velkendt ansigt tilbage pÄ kontoret

Vi er glade for at kunne byde Nadja Larsen “Velkommen hjem” til hele Svendborgs eventkontor. Nadja er fra 1. marts indtrĂ„dt i en nyoprettet stilling som “EA & Project manager” ved SvendborgEvent. Hun vil derfor bl.a. varetage koordinering og eksekvering af en rĂŠkke nye tiltag og stĂžrre projekter, selvfĂžlgelig i tĂŠt samarbejde med resten af kontoret.

Vi glĂŠder os til endnu engang at nyde godt af Nadjas kreativitet, gode evner og kagesmag.

Se alle ansigterne pÄ Svendborgs eventkontor her

 

Tak for den store interesse og engagement i vores Go4Green praksismĂžderđŸ€©

Det har vĂŠret en fornĂžjelse og sĂ„ meningsgivende at planlĂŠgge, facilitere og holde oplĂŠg pĂ„ fem praksismĂžder om bĂŠredygtighed. MĂ„lgruppen var turismevirksomheder – fra cafĂ©er og campingpladser, til butikker og banker!

Vi har i lĂžbet af mĂžderne vĂŠret rundt om vigtige emner:
1. Hvad er bĂŠredygtighed – egentlig
2. Hvordan kommunikerer vi om bĂŠredygtighed
3. AdfĂŠrdsdesign og bĂŠredygtighed
4. GrĂžnne certificeringer
5. Social bĂŠredygtighed

Nina Brandt Jacobsen har styret slagets gang til mÞderne, hvor ogsÄ dygtige oplÊgsholdere har deltaget: Mark Hauge Østergaard fra Destination Fyn, Julia Lahme fra Lahme Aps, Mikal Holt Jensen fra HORESTA og Henrik Pahus fra Erhvervsakademiet Dania.

Stort tak til hver af dem og til alle de mange deltagere og deres engagement!
BĂŠredygtighed er en tilgang og en del af en proces. Rejsen er kun lige begyndt!
Husk der er hjÊlp at hente ved Destination Fyn til jeres bÊredygtighedsrejse. Vi er selvfÞlgelig ogsÄ klar ved SvendborgEvent til at guide jer i den grÞnne retning.

FĂ„ inspiration ved Destination Fyn til din rejse mod en mere bĂŠredygtige fremtid

 

Shopping Svendborg MorgenmĂžde og Kulturnatten

I sidste uge deltog mere end 50 Shopping Svendborg medlemmer og mÄske kommende medlemmer i morgenmÞdet pÄ BÞrsen. Det er en fornÞjelse at se, hvordan deltagerantallet stiger hver gang. PÄ dette morgenmÞde havde vi besÞg af Erhvervschef SÞren Bach-Hansen fra Svendborg Kommune, som holdte et spÊndende oplÊg om, hvordan det generelt gÄr i kommunen og fremtidsplanerne. Udover at vÊre hele Svendborgs eventkontor sÄ faciliterer SvendborgEvent bl.a. ogsÄ Shopping Svendborg. PÄ den mÄde fÄr vi skabt synergi og samspil pÄ tvÊrs af byens aktÞrer.

HUSK at sĂŠtte et STORT kryds i kalenderen den 28. april, hvor hele byen kommer til at summe til Kulturnatten!
Byens butikker holder Ă„bent til kl. 20.00, og der vil vĂŠre aktiviteter i hele byen 🌙

Find her information om Kulturnatten og Shopping Svendborg

 

Find inspiration til din pÄske i Svendborg

Blomsterne kigger frem, solen viser sig fra sin bedste side, og fuglene kvidrer lystigt i trÊerne. PÄsken stÄr for dÞren, og forÄret banker pÄ. Et perfekt tidspunkt at nyde alt det, som Svendborg kan byde pÄ. Her er bÄde aktiviteter for bÞrn og dejlige omgivelser, hvor det smukke sydfynske forÄr kan nydes.

Bliv inspireret til din pĂ„ske i Svendborg pÄ visitsvendborg.dk – Her finder du bĂ„de guides til kultur- og naturoplevelser samt aktiviteter for bĂžrn.

Bliv inspireret til din pÄske i Svendborg lige her