Velkendt ansigt tilbage, p√•skeinspiration og meget mere ūüĆü

Velkendt ansigt tilbage på kontoret

Vi¬†er glade for¬†at kunne byde Nadja Larsen “Velkommen hjem” til hele Svendborgs eventkontor. Nadja er fra 1. marts indtr√•dt i en nyoprettet stilling som “EA & Project manager” ved SvendborgEvent. Hun vil derfor bl.a. varetage koordinering og eksekvering af en r√¶kke nye tiltag og st√łrre projekter, selvf√łlgelig i t√¶t samarbejde med resten af kontoret.

Vi glæder os til endnu engang at nyde godt af Nadjas kreativitet, gode evner og kagesmag.

Se alle ansigterne på Svendborgs eventkontor her

 

Tak for den store interesse og engagement i vores Go4Green praksism√łderūü§©

Det har v√¶ret en forn√łjelse og s√• meningsgivende at planl√¶gge, facilitere og holde opl√¶g p√• fem praksism√łder om b√¶redygtighed. M√•lgruppen var turismevirksomheder – fra caf√©er og campingpladser, til butikker og banker!

Vi har i l√łbet af m√łderne v√¶ret rundt om vigtige emner:
1. Hvad er bæredygtighed Рegentlig
2. Hvordan kommunikerer vi om bæredygtighed
3. Adfærdsdesign og bæredygtighed
4. Gr√łnne certificeringer
5. Social bæredygtighed

Nina Brandt Jacobsen har styret slagets gang til m√łderne, hvor ogs√•¬†dygtige opl√¶gsholdere har deltaget: Mark Hauge √ėstergaard fra Destination Fyn, Julia Lahme fra Lahme Aps, Mikal Holt Jensen fra HORESTA og Henrik Pahus fra¬†Erhvervsakademiet Dania.

Stort tak til hver af dem og til alle de mange deltagere og deres engagement!
Bæredygtighed er en tilgang og en del af en proces. Rejsen er kun lige begyndt!
Husk der er hj√¶lp at hente ved Destination Fyn til jeres b√¶redygtighedsrejse. Vi er selvf√łlgelig ogs√• klar ved SvendborgEvent til at guide jer i den gr√łnne retning.

Få inspiration ved Destination Fyn til din rejse mod en mere bæredygtige fremtid

 

Shopping Svendborg Morgenm√łde og Kulturnatten

I sidste uge¬†deltog mere end 50 Shopping Svendborg medlemmer og m√•ske kommende medlemmer i morgenm√łdet p√• B√łrsen. Det er en forn√łjelse at se, hvordan deltagerantallet stiger hver gang. P√• dette morgenm√łde havde vi bes√łg af Erhvervschef S√łren Bach-Hansen fra Svendborg Kommune, som holdte et sp√¶ndende opl√¶g om, hvordan det generelt g√•r i kommunen og fremtidsplanerne. Udover at v√¶re hele Svendborgs eventkontor s√• faciliterer SvendborgEvent bl.a. ogs√• Shopping Svendborg. P√• den m√•de f√•r vi skabt synergi og samspil p√• tv√¶rs af byens akt√łrer.

HUSK at sætte et STORT kryds i kalenderen den 28. april, hvor hele byen kommer til at summe til Kulturnatten!
Byens butikker holder √•bent til kl. 20.00, og der vil v√¶re aktiviteter i hele byen¬†ūüĆô

Find her information om Kulturnatten og Shopping Svendborg

 

Find inspiration til din påske i Svendborg

Blomsterne kigger frem, solen viser sig fra sin bedste side, og fuglene kvidrer lystigt i tr√¶erne. P√•sken st√•r for d√łren, og for√•ret banker p√•. Et perfekt tidspunkt at nyde alt det, som¬†Svendborg kan byde¬†p√•. Her er b√•de aktiviteter for b√łrn og dejlige omgivelser, hvor det smukke sydfynske for√•r kan nydes.

Bliv inspireret til din p√•ske i Svendborg p√•¬†visitsvendborg.dk¬†– Her finder du b√•de guides til kultur- og naturoplevelser samt aktiviteter for b√łrn.

Bliv inspireret til din påske i Svendborg lige her