Ny Turist- og Eventchef i SvendborgEvent

Ny Turist- og Eventchef i SvendborgEvent

SvendborgEvent har ansat 45 årige Søren Brønserud som Turist- og Eventchef i SvendborgEvent.

Søren tiltræder d. 1. april i jobbet, hvor turismen er i fokus, og hvor de mange events i Svendborg skal udvikles – ligesom nye events skal tiltrækkes.

”Sørens kompetencer indenfor særligt turismen har været en afgørende faktor for ansættelsen, ligesom han i samtaler med bestyrelsen har givet gode bud på konkrete initiativer og tiltag i SvendborgEvents videre udvikling”, siger bestyrelsesformand i SvendborgEvent, Martin Larsen.

”Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at bestyrelsen i SvendborgEvent har valgt mig som Svendborgs nye Turist- og Eventchef. Som svendborgenser med stor kærlighed til byen, glæder det mig utroligt meget at kunne arbejde med at skabe vækst og udvikling til byen. Svendborg og det Sydfynske Øhav er et af de dejligste steder i Danmark, og jeg tror, at der er store potentialer for at tiltrække flere gæster til byen. En udvikling der skal skabes bæredygtigt, men som også kan bidrage til vækst og arbejdspladser, og til at udvikle Svendborg med endnu flere oplevelser og kulturtilbud for borgere og turister”, siger den kommende Turist- og Eventchef.

Søren Brønserud kommer med en baggrund inden for turisme og marketing, hvilket kommer til at blive sat i spil i SvendborgEvent.

Han har de seneste syv år arbejdet i Odense Kommune, hvor det med en fokuseret turismeindsats er lykkedes at skabe overnatningsrekord i 2022 og attraktionsrekord i 2023. Indsatsen har desuden bidraget til megen international presseomtale fra medier som New York Times, Vogue, Forbes, Time Magazine m.fl.

”Søren besidder de kvaliteter og erfaringer, der har været i fokus i ansættelsesprocessen, og efter ønske fra interessenterne omkring SvendborgEvent skal et styrket turismefokus være med til at skabe vækst og udvikling, og det ser vi meget frem til” siger bestyrelsesformand Martin Larsen.

Søren Brønserud tiltræder i jobbet 1. april, med første arbejdsdag d. 2. april 2024.

Fakta om Søren Brønserud
Søren Brønserud er 45 år gammel og bor i Svendborg.
Han har senest arbejdet som Chefkonsulent i Odense Kommune (2017-2024), hvor han primært har arbejdet med turisme. Herunder bl.a. udvikling af turismestrategi for Odense, strategisk markedsføring af Odense i samarbejde med Destination Fyn og VisitDenmark, åbningen af det nye H.C. Andersens Hus i 2021 og udnævnelsen af Nonnebakken som UNESCO verdensarv i 2023.
Søren har tidligere arbejdet som blandt andet brandingansvarlig og teamleder i it-virksomheden KMD.
Han har en uddannelse som Cand. Merc. i strategisk markedsføring fra Copenhagen Business School.

Fakta om SvendborgEvent
SvendborgEvent er en sammenslutning af Svendborg Kommune, Shopping Svendborg, Svendborg Turistforening, Erhvervsforum Svendborg, Hotelgruppen, Beværterforeningen for Svendborg og omegn samt Kulinarisk Sydfyn. SvendborgEvent varetager en lang række opgaver for interessenterne, ligesom SvendborgEvent blandt andet står for udlejning og drift af Rundbuehallen på Frederiksø og Pakhuset på Svendborg Havn. SvendborgEvents team består af ni medarbejdere, udover Turist- og Eventchefen.