Tak for 2022!

Året der gik i Svendborg

Når vi ser tilbage på året der gik, var den helt store højdespringer naturligvis Landsstævnet. Men den samlede sum af alle aktiviteterne, både små og store initiativer, fik Svendborg til at summe hele året. Det ses bl.a. på byens meget flotte lokale overnatningstal og de mange besøg fra internationale turister.

Vi ser frem til endnu et spændende år, hvor der helt sikkert opstår nye og spændende tiltag og samarbejder på tværs. På SvendborgEvents tegnebræt er der fyldt med projekter til både det kommende år og 2024. DOX:SVENDBORG 2023, Kulturnatten 2023, erhvervsturisme indsats, European Maritime Day 2024. For bare at nævne nogen.
Så bare rolig! 2023 bliver heller ikke kedelig!

Læs SvendborgEvents årsrapport 2022 her

 

Udvalgte højdepunkter for 2022!

Udover mange arrangementer i det forgangne år, har SvendborgEvent også stået bag et væld af indsatser og initieret samarbejder, som har skabt både erhvervsmæssige og kulturelle effekter for Svendborg. Det kan I alt sammen læse om i vores årsrapport sammen med alle højdepunkterne for 2022.
Vores udvalgte højdepunkter for 2022 er:

  • Det nyrestaureret maritime pakhus står klar som de perfekte rammer for markeder, receptioner, bryllupper osv.
  • En succesfuld SVEND22, som slog alle rekorder på omtale og rækkevidde i alle slags medier
  • Succesfuld højsæson med mange turister og en flyvende sommer for VisitSvendborg App’en
  • Afviklingen og deltagelse i de mange succesfulde maritime events i 2022
  • Afholdelse af bæredygtighedsworkshop for de fynske erhvervsaktører. Samt påbegyndt processen til at blive Green Key Touristorganization under Horesta
  • Trods energikriser osv. viste Svendborgs erhverv igen i år et stort sammenhold og solidaritet til julebelysningen og den lokale julegaveportal

Find flere højdepunkter for 2022 her

 

TAK til jer, som gør det muligt!

Selvom vores kontor kan løfte mange ting, kan vi intet uden vores nære samarbejdspartnere og legekammerater. Så her skal lyde en KÆMPE TAK til alle dem, der har bidraget i årets løb med hjælp i en eller anden form – fra tjenester og sparring, bil- cykel eller lokalelån, is og æbler til børnene, tryk, distribution og ideudvikling, til…ja kort sagt alt, hvad der har fået Svendborg til at shine.

Samarbejde er uundværligt, og selvom vi sammen når virkelig langt med udbuddet af tiltrækkende kultur i Svendborg for virkelig få penge, så går det ikke uden mønt. I den forbindelse vil vi gerne rette en STOR TAK til Svendborg Kommune og Svendborgs erhvervsliv samt banker og fonde, der griber vores ideer, og understøtter dem med økonomisk tilskud.

Se vores sponsorer og samarbejdspartnere 2022 her

 

Invitation til informationsmøde “Ny Multiarena i Svendborg”

Investorkredsen bag ”Ny Multiarena Svendborg” invitere til informationsmøde om planerne for opførelse af en ny Multiarena ved Svendborg Idrætscenter.
Mødet afholdes i lokalet ”Bølgen” torsdag den 09/02 kl. 19.00, Ryttervej 70, 5700 Svendborg.
Anja Mia Haas fra SvendborgEvent vil på denne aften holde oplæg om, hvilken betydning en ny Multiarena vil have for Svendborg.