Om SvendborgEvent

SVEND FIlmdage, Kulturnatten, Open By Night, Biler i byen, Juletræstænding – og vi kunne blive ved. SvendborgEvent er hele byens eventkontor og vi står bag en lang række events i Svendborg.

Vi er med til at tiltrække nye events til byen, med både national og international bevågenhed, og har blandt andet været involveret i tiltrækningen af Dansk Bridgefestival, VM i Starbåde, Harley Davidson Super Rally 2026 og VM i Cross Triatlon. Fælles for dem alle er at vi trækker på et stærkt lokalt netværk af samarbejdspartnere og sponsorer.

Bag os står en række nøgleaktører, der i 2014 slog sig sammen og dannede organisationen SvendborgEvent med formålet om et bedre samspil og synergi på tværs af arrangementer og interessenter. Aktørerne bag SvendborgEvent er:

Shopping Svendborg

Svendborg Turistforening

Erhvervsforum Svendborg

Svendborg Kommune

Hotel- og beværtergruppen

Kulinarisk Sydfyn

Vi står også bag

Under SvendborgEvent hører også en række brands uner hvilke vi varertager events og aktiviteter i byen:

Bæredygtig Rejse

Hos SvendborgEvent er vi gået i gang med en spændende proces imod at blive certificeret som Green Tourism Organization, under Horesta. Følge med på vores rejse og følg vores indsats her og på vores sociale medier.

Kontakt

Vi er centralt placeret på havnen, hvor du finder os i det stribede, gule pakhus. Du er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os via mail eller telefon. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

SvendborgEvent

Havnepladsen 2

5700 Svendborg

+45 6223 6952

svendborgevent@svendborg.dk