Vi har glædet os hele året, og nu er det endelig blevet tid: SVEND Filmdage starter i morgen!

Her hos SvendborgEvent er vi stolte af vores centrale rolle i udviklingen, afviklingen, planlægningen og den daglige drift og ledelse af SVEND Filmdage, som går i gang nu i morgen.

Vores dedikerede team har arbejdet utrætteligt på at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle i byen – filmentusiaster eller ej.

Vi skal ikke lyve – den sidste måned har da været en hektisk periode, hvor vi har finpudset alle detaljer for at sikre, at SVEND Filmdage lever op til og overstiger alles forventninger. Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen til en fantastisk fejring af filmens magi og kreativitet i de kommende dage.

Tilbageblik på sommerens mange events

August måned har været fyldt med uforglemmelige begivenheder, der blot har understreget det, som alle besøgende bliver ved med at gentage med begejstring: “I Svendborg sker der altid noget!”. Denne sommer har været en sand kavalkade af oplevelser, der har budt på alt fra den fortryllende Svendborg Jazzfestival til det fristende Kulinariske Fødevaremarked, og fra de pulserende toner på Live Valdemars Slot til de stjernespækkede nætter under åben himmel på Harders.

Broen mellem tradition og spænding blev bygget under Bridgefestivalen, og melodier svævede over landskabet under Hansted Live. Historien blev genoplivet under Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe, mens Skarø Festival bragte en unik atmosfære til øen. I sand idrætsånd indtog Svendborg Beach Throwdown stranden i Christiansminde og satte pulsen i vejret som Sydfyns første og største funktionelle fitnessbegivenhed.

Operaens magi fyldte luften under Den Sydfynske Operafestival, mens tonerne fra Svendborgsund Dansktopfestival fyldte hjertet. Og imellem disse mange begivenheder har byen summet af liv med små arrangementer, der har krydret hverdagen. Svendborg Sommermusik har indrammet Svendborg Torv med lyd hver fredag eftermiddag, og både borgere og besøgende har kunnet deltage i gratis byvandringer helt gratis – blot for at nævne nogle få.

Efteråret står bl.a. på.

Når stjernestøvet har lagt sig ovenpå SVEND Prisen og kalenderen skriver efterår, vil arbejdet på vores kontor med forberedelserne til European Maritime Day 2024, også kendt som EMD, intensiveres. Vi ser frem til at dykke ned i planlægningen af dette vigtige event, og gå i dybden med alt det, som EMD repræsentere.