I Svendborg ser vi muligheder frem for begrænsninger

Det nyligt indgåede samarbejde mellem SvendborgEvent og Hansted Live vil gøre det muligt for festivaldeltagende kvinder at benytte hygiejnebind og tamponer kvit og frit gennem de specielt designede dispenser, der vil være tilgængelige på festivalpladsen. Dette initiativ sigter mod at sikre, at kvinder føler sig mere trygge og komfortable under festivalen og samtidig fremme åbenhed og dialog om kvinders hygiejnebehov.

Anja Haas – Eventchef ”Vi er stolte over at kunne tilbyde et sådant innovativt og betydningsfuldt tiltag i SvendborgEvent. Vi vil gerne skabe eventoplevelser, der tager hensyn til alles behov, og med dispenserne fra HERBOX ønsker vi at fremme kvinders komfort, sundhed og miljøbevidsthed. Samtidig ønsker vi i SvendborgEvent at optimere på alle de fronter vi kan, og med vores nyerhvervet Green Key-certificering passer HERBOX koncept helt perfekt ind hos os.”

Hansted Live der finder sted fra d. 27.-29. juli i Krøyers Have i Svendborg, bliver den første danske festival, med dette banebrydende tilbud. Gæsterne vil have adgang til dispenserne, med et udvalg af HERBOX økologiske hygiejneprodukter, der vil være placeret på strategiske steder rundt på festivalpladsen

Lars S. Aagaard – Festivalchef – Hansted Live “Vi er sindssygt stolte over at være forgangsbillede for så vigtigt et tiltag og i den grad en service, vi som festival er glade for at kunne tilbyde vores gæster. Vi håber at vi kan samle vigtig erfaring som vores venner i festivalbranchen kan drage nytte af og forhåbentlig dermed kan ride med på samme bølge i fremtiden.”

Hansted Live er kun første skridt, og vi, i SvendborgEvent, håber på at dette tilbud i fremtiden bliver fast inventar til byens events og festivaler.

Hanna Lauste – Grundlægger HERBOX ”At SvendborgEvent nu har grebet bolden, viser i vores øjne en innovativ og fremadsynet kultur- og event by som ligeledes er klar på at være firstmovers når chancen byder sig. At man i Svendborg har et eventbureau der fremadrettet kan tilbyde lokale arrangør, mulighed for at tilbyde denne service, er helt unik. Og vi, i HERBOX, glæder os meget til at samle deres erfaringer så vi sammen kan skabe forandring og føre HERBOX budskab videre ud til andre eventaktører.