Svendborg kommer til at summe til Kulturnatten 28. april 🌙

Kulturnatten er en sammensmeltning af kulturen i Svendborg. En dag med flere spændende arrangementer, som lyser op sammen med den skønne forårssol. Saml inspiration, når Svendborgs kulturliv viser deres aktiviteter frem. Bliv underholdt, og find din nye interesse til Kulturnatten. Nyd den intense stemning af glæde og liv, når Kulturnatten strækker sine vinger ud og favner hele Svendborg.

Langt over 100 aktører deriblandt byens butikker, kunstnere, fitness- og sportsaktører, foreninger, restauranter, kulturinstitutioner såsom Rådhuset, Borgerforeningen Svendborg Teater og mange flere er klar til at byde glade kulturgæster velkommen under Svendborgs største Kulturnat. Alle de spændende arrangementer viser, hvordan vores by favner bredt og har et sprudlende kulturliv.

Festdag for store og små

Tag dig god tid til at opleve mange af de spændende initiativer den 28. april, når Kulturnatten vil summe af Svendborgs skønne kultur og varemærker såsom dejlig musik, gode shopping muligheder, unik kunst og håndværk samt det maritime islæt, som Svendborg er kendt for.

Kulturnatten er en fest for de små som store. Vi har sørger for, at der rundt i byen vil være aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Så der er nok at se til!” udtaler eventchef Anja Mia Haas fra SvendborgEvent, som sammen med Shopping Svendborg tilrettelægger og gennemfører Kulturnatten.

Unik mulighed for særlige oplevelser

Fra Svendborg Bycenter til Christiansmøllen, fra Torvet til Frederiksø og alle Svendborgs andre unikke kroge og kanter vil store og små kunne opleve kulturen til spændende aktiviteter og arrangementer. Så grib denne unikke chance for at opleve særarrangementer, som kun bliver afholdt den 28. april i forbindelse med Kulturnatten.

Kulturnattens program

Du kan se hele programmet for Kulturnatten på SvendborgEvents hjemmeside. Her kan du både finde det samlede program, men også en overskuelig inddeling af programmet i kategorier, så du hurtigt kan finde de arrangementer, som matcher dine interesser. På Svendborgs Turistkontor på Havnepladsen kan du gratis afhente en printet programoversigt.

Shopping i byens butikker

Til Kulturnatten bliver der sat liv i byens gader, når Kulturnatten smeltes sammen med Open By Night i Shopping Svendborgs butikker. Du vil derfor kunne shoppe i de skønne butikker helt frem til kl. 20.00 den 28. april. Hvis du har brug for et hvil, kan du få lækker mad på byens restauranter og cafeer. Derudover kan du stikke hovedet ind i den åbne Sct. Nicolai Kirke og nyde den rolige stemning.

Sved på panden

Er du til høj puls og fart over feltet, så bliver hele Torvet i Svendborg til Kulturnatten omdannet til et sandt fitness- og sportsmekka! Her vil der fra kl. 15.00 – 20.00 være shows på opsat scene, hvor du kan hoppe med på spændende fitnessoplevelser. Du kan også tage yogamåtten med og nyde et øjebliks ro midt på Torvet.

Svendborgs kulturskatte

Kulturnatten åbner byen op og binder den sammen i en intens oplevelse af ekstraordinære arrangementer. Så du har mulighed for at se et bredt udsnit af de mange kulturskatte, som Svendborg rummer over. Glæd dig til at høre, når byens aktører, virksomheder og institutioner viser Svendborg deres helt egen kultur og fortæller netop deres historie!

Find flere informationer her eller på Facebook