Svendborg kommer til at summe til Kulturnatten 28. april ūüĆô

Kulturnatten er en sammensmeltning af kulturen i Svendborg. En dag med flere sp√¶ndende arrangementer, som lyser op sammen med den sk√łnne for√•rssol. Saml inspiration, n√•r Svendborgs kulturliv viser deres aktiviteter frem. Bliv underholdt, og find din nye interesse til Kulturnatten. Nyd den intense stemning af gl√¶de og liv, n√•r Kulturnatten str√¶kker sine vinger ud og favner hele Svendborg.

Langt over 100 akt√łrer deriblandt byens butikker, kunstnere, fitness- og sportsakt√łrer, foreninger, restauranter, kulturinstitutioner s√•som R√•dhuset, Borgerforeningen Svendborg Teater og mange flere er klar til at byde glade kulturg√¶ster velkommen under Svendborgs st√łrste Kulturnat. Alle de sp√¶ndende arrangementer viser, hvordan vores by favner bredt og har et sprudlende kulturliv.

Festdag for store og små

Tag dig god tid til at opleve mange af de sp√¶ndende initiativer den 28. april, n√•r Kulturnatten vil summe af Svendborgs sk√łnne kultur og varem√¶rker s√•som dejlig musik, gode shopping muligheder, unik kunst og h√•ndv√¶rk samt det maritime isl√¶t, som Svendborg er kendt for.

‚ÄĚKulturnatten er en fest for de sm√• som store. Vi har s√łrger for, at der rundt i byen vil v√¶re aktiviteter og oplevelser for alle aldre. S√• der er nok at se til!‚ÄĚ udtaler eventchef Anja Mia Haas fra SvendborgEvent, som sammen med Shopping Svendborg tilrettel√¶gger og gennemf√łrer Kulturnatten.

Unik mulighed for særlige oplevelser

Fra Svendborg Bycenter til Christiansm√łllen, fra Torvet til Frederiks√ł og alle Svendborgs andre unikke kroge og kanter vil store og sm√• kunne opleve kulturen til sp√¶ndende aktiviteter og arrangementer. S√• grib denne unikke chance for at opleve s√¶rarrangementer, som kun bliver afholdt den 28. april i forbindelse med Kulturnatten.

Kulturnattens program

Du kan se hele programmet for Kulturnatten på SvendborgEvents hjemmeside. Her kan du både finde det samlede program, men også en overskuelig inddeling af programmet i kategorier, så du hurtigt kan finde de arrangementer, som matcher dine interesser. På Svendborgs Turistkontor på Havnepladsen kan du gratis afhente en printet programoversigt.

Shopping i byens butikker

Til Kulturnatten bliver der sat liv i byens gader, n√•r Kulturnatten smeltes sammen med Open By Night i Shopping Svendborgs butikker. Du vil derfor kunne shoppe i de sk√łnne butikker helt frem til kl. 20.00 den 28. april. Hvis du har brug for et hvil, kan du f√• l√¶kker mad p√• byens restauranter og cafeer. Derudover kan du stikke hovedet ind i den √•bne Sct. Nicolai Kirke og nyde den rolige stemning.

Sved på panden

Er du til h√łj puls og fart over feltet, s√• bliver hele Torvet i Svendborg til Kulturnatten omdannet til et sandt fitness- og sportsmekka! Her vil der fra kl. 15.00 ‚Äď 20.00 v√¶re shows p√• opsat scene, hvor du kan hoppe med p√• sp√¶ndende fitnessoplevelser. Du kan ogs√• tage yogam√•tten med og nyde et √łjebliks ro midt p√• Torvet.

Svendborgs kulturskatte

Kulturnatten √•bner byen op og binder den sammen i en intens oplevelse af ekstraordin√¶re arrangementer. S√• du har mulighed for at se et bredt udsnit af de mange kulturskatte, som Svendborg rummer over. Gl√¶d dig til at h√łre, n√•r byens akt√łrer, virksomheder og institutioner viser Svendborg deres helt egen kultur og fort√¶ller netop deres historie!

Find flere informationer her eller på Facebook