Nyd skønne toner til Svendborgs Kulturnat 28. april 🎶

Kulturnatten er en festdag for hele Svendborg, hvor der er en bred vifte af spændende aktiviteter indenfor kultur, underholdning, shopping, maritimt, kunst og meget mere. Derudover kan Kulturnatten også præsentere et spændende musikprogram, hvor der gennem hele dagen kan nydes musik i Svendborg. Det hele kulminerer med det storslåede arrangement i Borgerforeningen Svendborg Teater, hvor The Late Show og Djämes Braun slutter dagen af med et brag.

Svendborg er kendt vidt og bredt for vores fantastiske koncerter og dygtige lokale musikere. Derfor skal musikken selvfølgelig også summe i hele Svendborg til årets Kulturnat. Her vil der kunne nydes gode toner både på Rådhuset, ved SAK Kunstbygning, Cafe Rouge, Kahytten, Konsulatet Harders, Danmarks Museum for Lystsejlads, Stines Gård og selvfølgelig Borgerforeningen Svendborg Teater.

Festlig afslutning på Kulturnatten

Byens butikker holder denne dag åbent til kl. 20.00, hvorefter du kan fortsætte til Borgerforeningen Svendborg Teater til et brag af en fest med The Late Show og Djämes Braun. Repertoiret for The Late Show består af en opfindsom og frisk blanding af hits fra de danske 80’ere, 90’ere, de bedste dansenumre fra 60’erne, svedig 70’er-funk og fortolkninger af de største pop- og rocknumre fra udlandet. Denne aften vil de være i fint selskab med Djämes Braun, som de fleste nok kender fra bl.a. hittet “Jeg kigger på fugle…” og som altid er garant for en god fest.

Skønne toner gennem dagen

Udover den musikalske afslutningsfest på Kulturnatten ved Borgerforeningen Svendborg Teater er der gennem hele dagen en masse dejlige musikalske oplevelser. Sammensæt bl.a. dit eget program for Kulturnatten med musik i fokus. Start ved Konsulatet Harders til Kaffebod og DJ. Derefter lægger du vejen forbi SAK Kunstbygningen til hyggelig loungemusik, inden turen går tilbage mod god livemusik i Stines Gård. Svendborg Kommune åbner Rådhuset op, hvor du nyder spændende musik fra Svendborg Ungdomsskole. Inden du skal til afslutningsfesten ved Borgerforeningen Svendborg Teater, vælger du mellem flere spændende musikoplevelser: Mette Ingwersen ved Kahytten, livemusik ved Cafe Rouge eller livemusik ved Danmarks Museum For Lystsejlads. Vær sikker på, at Svendborg endnu engang vil summe af musik den 28. april til årets storslået Kulturnat.

Kulturnattens program

Du kan se hele programmet for Kulturnatten på SvendborgEvents hjemmeside. Her kan du både finde det samlede program, men også en overskuelig inddeling af programmet i kategorier. Så du hurtigt kan finde de arrangementer, som matcher dine interesser. På Svendborgs Turistkontor på Havnepladsen kan du gratis afhente et printet program.

Find flere informationer her eller på Facebook