Er firmajulegaverne ikke i hus endnu? Husk at bakke op om det lokale handelsliv med SvendborgGaver.dk

To år med en corona-pandemi og energikrise oveni. Det har aldrig været mere relevant at handle lokalt end nu!

Derfor har Shopping Svendborg og SvendborgEvent gjort det muligt for dig og dine kollegaer at vælge mellem flere end 150 suveræne LOKALE julegaver til arbejdspladsen i år.

Initiativet hedder Svendborggaver.dk og er allerede NU klar til at modtage bestillinger fra virksomheder, der ønsker at give lokale julegaver fra Svendborgs butikker. 

– Vi står i en økonomisk situation, hvor det er vigtigere end nogensinde før at placere firmajulegavehandlen lokalt – frem for på de nationale gaveportaler, siger Martin Larsen, der er formand for Shopping Svendborg.

Det er frem for alt også et ”win” for dig at handle lokalt – for portalen eksisterer på tredje år, og der bliver løbende tilføjet flere varer fra spændende forretninger fra Shopping Svendborg.

– SvendborgGaver.dk er vores bud på, at handlen kommer tilbage på de lokale hænder. Det gør en kæmpe forskel for byen – og derved kan vi blive ved med at have glæde af ”Danmarks flotteste handelsby,” siger Martin Larsen.

Svendborg vandt i oktober prisen som Danmarks flotteste handelsby. Det er Detailforum og rådgivningsvirksomheden Cowi, der står bag om kåringen, hvor hele 20 byer deltog. Man vinder prisen for to år ad gangen. På den måde kan svendborgenserne samt byens butikker og restauranter glæde sig over at kunne beholde titlen frem til 2024.

 

Sådan bruger du SvendborgGaver.dk

  • Gå ind på SvendborgGaver.dk. Du vælger selv, hvilket beløb din medarbejder skal have julegave for (150 kr. 300 kr. 500 kr. 900 kr. eller 1200 kr.).
  • Vi sender efterfølgende logins til portalen direkte ud til medarbejderne, så de i ro og mag kan udvælge deres julegave, og når gaven er klar til afhentning i Svendborgs butikker, får medarbejderne direkte besked.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på mail adm@shopping-svendborg.dk eller telefon 62 23 69 51.