Nyhedsbrev: Oktober 2022

Download VisitSvendborg App’en for inspiration til efterårsferien

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og den skal selvfølgelig bruges i Svendborg!

Hvis du ikke ved, hvad den helt præcist skal bruges på, så fortvivl ikke!

Du kan finde et overblik over efterårets aktiviteterne i Svendborg på vores VisitSvendborg App, som findes både i Google Play og Appstore.

Læs mere om efterårsaktiviteter her

 

Svendborg er Danmarks Flotteste Handelsby 2022

Danmarks flotteste handelsby

I går var en mindeværdig dag, da Svendborg blev kåret som Danmarks Flotteste Handelsby. Borgmester Bo Hansen og Shopping Svendborgs formand Martin Larsen modtog prisen.

Vi har formået at binde byen og havnen sammen i et enestående miljø, hvor kunst, kultur og natur går op i en højere enhed. Det vi stolte af.” siger Bo Hansen.

Svendborgenserne samt byens butikker, restauranter og erhvervsdrivende kan glæde sig over, at vi beholder titlen helt frem til 2024. Prisen vindes nemlig for to år af gangen.

Formand for Shopping Svendborg, Martin Larsen, var også stolt og udtaler følgende: “Det er en vigtig anerkendelse, der forplanter sig i butikkerne og ud til kunderne.”

Vi har sat turbo på tryk af flotte klistermærker, som vi håber at have klar slut næste uge. Vi kommer forbi jer med dem, så vi sammen kan gøre Svendborg endnu flottere.

Læs mere om Svendborgs kåring lige her

 

Musikken vender tilbage til Valdemar Slot


LIVE VALDEMARS SLOT lørdag d. 1. juli 2023 bliver startskuddet til, at vi igen kan opleve musik i den smukke slotshave på Tåsinge. Oplev nogen af de allerstørste danske kunstnere, masser af sommerstemning og liv og glade dage!

Kan du ikke vente helt til sommeren, kan du den 11. december 2022 komme til Julekoncert i Slotskirken på Valdemars Slot.

SvendborgEvent glæder sig til samarbejdet med EventC, og til at Valdemars Slot endnu engang bliver en vigtig aktør i Svendborg.

Billetter til begge koncerter kan købes ved Svendborgs Turistinformationen på Havnepladsen 2 i Svendborg.

Find åbningstiderne for Turistinformationen her

 

Æbleræs 2022 – Lørdag d. 15. oktober

I lørdags var der en traditionsrig og stemningsfyldt maritim dag i forbindelse med Æbleræs 2022 på Svendborg Havn.

Man kunne nyde synet af træskibene, da de stævnede ind kl. 8.00-9.00 ved Svendborg Havn. Ved Træskibsbroen var der æblesalg direkte fra skibssiderne.

Maritimt Center holdte “Åbent Hus” i pakhuset, hvor du kunne købe æbleflæsk fra Hotel Ærø, besøge boder fra bl.a. Ørskov Frugt, MayMays, Biavlerforeningen mfl. Man kunne også opleve musik fra Caroline-koret og lokale musikere.

Se mange skønne billeder på Maritimt Centers Facebookside