Nyhedsbrev: Juni 2022

Sommerens events

Højsæsonen er i gang, og det mærkes både på vejret og på den dejlige stemning, som spreder sig i alle afkroge af byen – og naturligvis på travlheden her på kontoret! Svendborg Sommermusik står igen i år for skøn sommermusik på Torvet de fleste fredage sommeren over, og større events som Landsstævnet, Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe og Silverrudder sørger for at tiltrække tusinder af besøgende til byen.

Vi glæder os til endnu en sommer med fuld knald på, og for første gang i tre år behøver vi ikke at tage højde for corona – hvilken befrielse!

Se en liste over de events i byen, som SvendborgEvent har en finger med i spillet hos, via knappen herunder.

Se SvendborgEvents eventoversigt her

Gammel Torvedag

Forberedelserne til årets Gammel Torvedag er i fuld gang. Den 4. august skruer vi tiden tilbage til 1800-tallet, og Svendborg Torv forvandles til et travlt og stemningsfyldt torv, hvor man vil blive mødt af synet af boder, musik, dragter og hatte fra de gode gamle dage.

Hvis du er hurtig, kan du stadigvæk nå at tilmelde dig med en bod. Som Shopping Svendborg-medlem er det gratis.

Kontakt eventkonsulent Jacob Rask på 3018 5842 for yderligere oplysninger.

DGI Landsstævne 2022


Landsstævnet indtager Svendborg fra 30. juni – 3. juli. Men hvad kan man som borger eller turist i Svendborg egentlig opleve i disse dage?

Der er heldigvis rigtig mange aktiviteter for alle ikke-deltagende under Landsstævnet. På Visitsvendborgs hjemmeside har vi lavet en side med vores fire bedste bud på aktiviteter under Landsstævnet 2022 – og de er alle gratis at deltage i!

Se listen over gratis Landsstævne-oplevelser her

Sommersejlads i Det Sydfynske Øhav


Hos Maritimt Center Danmark oplever vi også, at sommeren er i gang. Der bookes mange gamle træskibe til forskellige arrangementer i både privat regi og til erhvervsrelaterede arrangementer.

Alle kan booke et sejlskib, og vi er behjælpelige med at lægge en god rute, sørge for mad ombord etc. Det er også muligt at komme med på billet-sejladser, hvor der bl.a. er solnedgangsture fra Svendborg med skonnerten META og en 3-dages sommersejlads i Det Sydfynske Øhav med skonnerten Fionia. Undervejs vil der på denne tur være behagelige hotelovernatninger på Ærø, i købstaden Faaborg og i historiske Sønderborg.

Husk også at sætte kryds i kalenderen den 29. juli, når Fyn Rundt for Bevaringsværdige Sejlskibe slutter i Svendborg. Det bliver et smukt syn, når de mange træskibe sejler ind i Svendborgsund for at afslutte deres tur rundt om Fyn.

Læs mere om sommersejladsen her

VisitSvendborg infoskærme


Vidste du, at den officielle VisitSvendborg-APP også findes på de tre infoskærme, som står rundt omkring i byen? Her kan turister og lokale nemt finde oplysninger om attraktioner, overnatning, aktiviteter, se kort over byen, læse i eventkalenderen og meget mere.

Du finder skærmene på Turistkontoret, i Svendborg Bycenter og på Hotel Svendborg, og i løbet af sommeren bliver der sat fire mere op.