Nyhedsbrev: Maj 2022

Gammel Torvedag vender tilbage

Det er med stor glæde, at vi endelig kan invitere til Gammel Torvedag efter en pause på to år. Du kan se frem til en Gammel Torvedag ligesom i de gode gamle dage! Markedsdagen vil være fyldt med musikalske indslag og en gennemført stil med 1800-tals tøj og stråhat, som vil lede tankerne tilbage til gamle dage. Sæt et STORT kryds i kalenderen ved torsdag den 4. august 2022, hvor hele torvet vil summe af liv.

Hvis du er Shopping Svendborg medlem, tilbyder vi alle medlemmer en gratis bod på torvet/Ramsherred. Tilmeldingsfristen er søndag d. 22. maj 2022. For yderligere oplysninger, kontakt Jacob Rask på 3018 5842.

Vi glæder os til at se jer til en fantastisk markedsdag!

Læs mere om Gammel Torvedag her.

SvendborgEvent modtager støtte fra SEAF

SvendborgEvent og SVEND Filmfest var to af de heldige modtagere af to fantastiske donationer til vores arbejde. Donationen til SvendborgEvent hjælper os på vej til at få vores ønske opfyldt om etableringen af et varmesystem i Rundbuehallen på Frederiksø.

SVEND Filmfest er allerede langt med planlægningen af sommerens filmfest med dette års tema “Familien”. SEAF’s donation støtter vores arbejde med dette tema.

Fra os af skal der lyde en kæmpe stor tak till SEAF for deres støtte til projekterne og initiativerne. Vha. deres donation kan vi og mange andre ildsjæle få det sydfynske til at summe af ideer og liv til glæde for alle.

Nye ansigter på kontoret

SvendborgEvent har fået to nye medarbejdere på kontoret, som er med til at styrke den samlede indsats endnu mere. Nina Brandt Jacobsen er ny turismekonsulent, og hun kommer bl.a. til at beskæftige sig med det øgede fokus på bæredygtighed i turismebranchen. Michelle Bach Knudsen er ny kommunikationsmedarbejder, og hun kommer til at sidde primært med kommunikationen udad til samt bistå ved eventarbejde.

De glæder sig meget til at møde jer rundt omkring i vores dejlige Svendborg og på vores eventkontor på havnen.

Nedtælling til SVEND 22 Filmdage er begyndt

Om præcis 114 dage bliver SVEND Filmdage skudt i gang, og hvis det ikke var tydeligt, så kan vi næsten ikke vente! Selvom meget stadigvæk er hemmeligt, kan vi dog allerede nu offentliggøre de første programpunkter. De offentliggjorte events hører under SVEND Film.lab og er arrangementer, som SVEND kan tilbyde skoler. Kom til workshop om lyd på film med Claus og Mathias fra kulturakademiet KulturNørd, workshop om at være stylist på et filmset eller kom bag om ”Verdens farligste dyr” med Sebastian Klein.

Hvis du aldersmæssigt er over skolealderen, kan du glæde dig til premieren og efterfølgende talk på kortfilmen Klimakrigeren. Læs meget mere information om de offentliggjorte events, tilmelding osv. lige her.

Svendborgs eventsæson er skudt i gang!

Vi har allerede haft de første dejlige og lune forårsdage i Svendborg. Og med events som Høje Bøge Open Air, Svendborgløbet og Bissen MTB i maj, håber vi på mange flere dejlige forårsdage her i maj.

I maj måned kan Svendborg tilbyde noget for både de musikalske og aktive. Lyt til god musik på Høje Bøge Open Air eller snør løbeskoene til en frisk løbetur til Svendborgløbet. Hvis du vil have aktiviteter med mere fart, så hop på din mountainbike og deltage i årets Bissen MTB.

Hold dig opdateret på events i Svendborg ved at tjekke eventkalenderen fra SvendborgEvent, så du er klar til både musik, fysiske aktiviteter og alt det andet, som Svendborg kan tilbyde.