Nyhedsbrev: Marts 2022

Forvandling i Svendborg Bycenter

Gennem det seneste år har Svendborg Bycenter været igennem første etape af en større forvandling, som et led i at skabe mere aktivitet og give besøgende en hyggeligere shopping-oplevelse.

De mange nye tiltag er nu færdigintegreret, og indebærer bl.a. træbeklædning af inventar, nye bænke, loungesofa, planter og plantevæg, infoskærme, touch-skærme og interaktivt lege-gulv.

Tag selv en tur forbi Bycentret og se den store forvandling! Og læs mere om forvandlingen her.

Sæson for ture med sejlskibene

Foråret er over os, og det betyder, at de flotte, gamle sejlskibe er på vej i vandet igen. Hen over foråret og sommeren er der mange gode muligheder for at komme ud at sejle med et af skibene.

Det er både muligt at leje et helt skib, og at købe billetter til ture – vælg mellem alt fra solnedgangsture til sejlture, der strækker sig over flere dage, og med forskellige temaer og destinationer.

Vi har lavet en oversigt over alle de ture ved Maritimt Center Danmarks skibe, du allerede nu kan købe billet til, samt inspiration til forskellige ture, du kan sammensætte ud fra egne ønsker og behov.

Se oversigten over de mange sejlture her.

Trafik under Landsstævnet

Danmarks største idrætsfestival bliver afholdt i Svendborg d. 30. juni – 3. juli 2022, og det kræver naturligvis sin plads, hvilket også vil betyde trafikomlægning i en given periode. Omlægningen skal gøre det sikkert og trygt for de mange tusinde deltagere at færdes under Landsstævnet, og det kan ikke undgås, at det vil give praktiske udfordringer for nogen.

Du kan på Svendborg Kommunes hjemmeside holde dig opdateret om den nyeste trafikinformation omkring Landsstævnet.

Gå til siden om trafikinformation her.

VisitSvendborg APP’en

Download VisitSvendborgs nye gratis APP, hvor alt hvad du har brug for at vide til når fritiden kalder, er samlet. Find information til oplevelser, attraktioner, aktiviteter, events, overnatning, shopping, restauranter, transport og meget mere i APP’en, som du kan hente, der hvor du plejer at downloade APPs til din smartphone.

SVEND Filmdage 2022

Planlægningen af SVEND Filmdage 2022 er i fuld gang, og i løbet af foråret vil både programpunkter, hædersgæst og vært ved prisfesten blive offentliggjort løbende.

Datoerne for SVEND er i år 25.-31. august, og du kan som altid følge med både på SVEND Filmdages Instagram, på Facebook og på hjemmesiden.