Kom i praktik hos SvendborgEvent

Er du SvendborgEvents næste praktikant? Og drømmer du om at være med til at udvikle Svendborg inden for kultur, turisme, events, maritime oplevelser mv.?

Hvad laver vi

Hos SvendborgEvent løser vi mange forskellige opgaver inden for udvikling og tiltrækning til Svendborg – derfor har vi altid ja-hatten på, og er klar til at give en hånd med, hvor det er nødvendigt.

Da vi under én paraply servicerer en lang række forskellige aktører, vil der som udgangspunkt være mulighed for at arbejde med præcis det område, eller den projekt-idé du ønsker.

Du vil opleve, at kontoret dagligt er i dialog med en væld af spændende aktører, lige fra politikere, det lokale erhvervsliv, den kommunale ledelse mv. til de mange små og store arrangører af events i Svendborg, som alle brænder for at gøre byen til et endnu mere spændende sted.

Vi forestiller os at

  • Du er i gang med en videregående uddannelse, f.eks. inden for projektstyring, koordinering, turisme, udvikling af detailhandel, kommunikation, markedsføring, grafisk eller et helt andet felt, som du mener kan bidrage til SvendborgEvent-organisationen.
  • Du både kan arbejde i et team og selvstændigt, når du får stillet en opgave, hvor vi naturligvis står klar til at sparre og udvikle på projekterne sammen med dig.
  • Du sætter en ære i at formulere dig omhyggeligt både skriftligt og visuelt.
  • Du er klar til at sætte tastaturet på pause og hjælpe til ‘i marken’, når hele kontoret står sammen om at afvikle events som f.eks. SVEND Filmdage rundt i Svendborg by.

Om SvendborgEvent

SvendborgEvent blev dannet i 2014 som hele byens eventkontor.

Bag SvendborgEvent står Shopping Svendborg, Svendborg Turistforening, Erhvervsforum Svendborg, Svendborg Kommune, Beværterforeningen, Kulinarisk Sydfyn, hvoraf SvendborgEvent varetager sekretariatsfunktionen for Shopping Svendborg, Svendborg Bycenter, Maritimt Center Danmark, VisitSvendborg, Svendborg Turistforening samt SVEND Filmdage.

I teamet er der på nuværende tidspunkt 6-8 medarbejdere.

Blandt de primære arbejdsopgaver hos SvendborgEvent ligger turisme, shopping, maritime oplevelser samt eventrådgivning og udvikling.

Derudover har SvendborgEvent også været involveret i tiltrækningen af bl.a. Dansk Bridgefestival, VM i Starbåde, Harley Davidson Super Rally 2026 og VM i Cross Triatlon.