Nyhedsbrev: Februar 2022

Støtte til grøn omstilling

Gå en grønnere fremtid i møde – Få gødet dine grønne ambitioner med rådgivning, investering og kompetenceudvikling og få en økonomisk saltvandsindsprøjtning til initiativerne.

Måske det er aktuelt for din virksomhed? Ansøgningsfristen er 18.02.22 kl. 12

Støttemulighed til corona-ramte virksomheder

Fra tirsdag d. 8. februar er der igen mulighed for at ansøge den såkaldte Omstillingspulje, som er rettet mod virksomheder hårdt ramt af covid-19, særligt inden for turisme- og oplevelseserhvervet.

Der er mulighed for at få støtte på op til 1,5 mio. kr. til aktiviteter inden for temaerne “tilpasning eller omstilling af forretningsmodel”, “kompetenceudvikling“, “køb af udstyr eller andre investeringer“ og “nye digitale eller bæredygtige løsninger“.

Måske det er aktuelt for din virksomhed? Puljen er åben indtil 8. marts.

Vinterferietilbud fra kommunen

Vinterferien er over os og byen byder på et væld af dejlige oplevelser for både store og små.

En række foreninger og kulturarrangører i Svendborg kommune står klar til at tage imod børnene, og tilbyder en masse sjove tilbud til en aktiv uge.

Prøv eks. aikido, en defensiv japansk kampkunst, eller deltag i Svendborg Svømmeklubs camp, hvor man bl.a. vil lære livredning. Hos Incaspejderne i Gudme er der kreativ fastelavnsdag, og i Svendborg Forsamlingshus byder de på gode historier, musik, sanglege og fastelavnsboller.

Der vil også være sjove lege og spændende aktiviteter for hele familien på Naturama, Biblioteket og Danmarks Forsorgsmuseum.

Vinterferiesjov i Svendborg Bycenter

Også Svendborg Bycenter byder indenfor til sjove vinterferieaktiviteter.

Mandag, onsdag og fredag i vinterferien vil børn og kreative sjæle kunne deltage i sjove workshops, hvor der kan laves pop-up-kort, akvarieteater og fantasimaskiner. Og ja – det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan kreeres ud fra disse temaer i ugens workshops!

Tag børn og bedsteforældre under armene, og nyd at være sammen om kreative udfoldelser i varme omgivelser.

Nyt Turistmagasin på vej

Årets nye turistmagasin DET SYDFYNSKE ØHAV er nu i trykken. Nye historier, smukke billeder og gode tips til årets turister. Igen i år går Svendborg sammen med Faaborg, Langeland og Ærø.

Sammen har vi skabt et magasin der rummer alt det bedste det Sydfynske Øhav har at byde på. Bladet udgives på både dansk, engelsk og tysk og kommer i 80.000 trykte eksemplarer og vil blive omdelt livligt over hele landet.

Inden længe vil magasinet også være at finde i en digital udgave på www.visitsvendborg.dk

DELLE – et vildt venskab

Jesper Stig Andersen har gennem de sidste to år knyttet et unikt bånd med Svendborgs vilde delfin som har fundet sig et nyt hjem i Svendborgsund – og ikke mindst i og omkring Svendborg Havn.

Jespers mange oplevelser med Delle er der nu kommet en rigtig fin bog ud af.

Kig forbi på turistkontoret og fang et dugfrisk eksemplar af en helt fantastisk fortælling om et helt unikt venskab.