SEAF-donation sikrer opvarmning af Rundbuehallen

SvendborgEvent har modtaget en betydelig donation fra SEAF-fonden på 100.000 kr. til opsætning af varmepumper i Rundbuehallen.

Varmepumper udvider sæsonen

Med ops√¶tningen af luft-til-luft-varmepumper i Rundbuehallen vil grundtemperaturen i den store, r√• hal kunne h√¶ves, hvilket hj√¶lper til at udvide s√¶sonen for afholdelse af arrangementer i den gamle v√¶rftshal p√• Frederiks√ł i Svendborg p√• den mest energieffektive m√•de.

Eventchef Anja Mia Haas er begejstret over den store donation og den positive indvirkning, som den vil have på Rundbuehallen og Svendborg som helhed:
‚ÄĚUd over de direkte fordele der sikrer en varmere temperatur i det store rum og dermed udvidelse af s√¶sonen, vil udviklingen af Rundbuehallen have en positiv indvirkning p√• Svendborg som helhed. Den forbedrede facilitet vil tiltr√¶kke st√łrre arrangementer til byen og dermed generere betydelig oms√¶tning i andre sektorer, herunder overnatningsbranchen, restauranter, shopping og meget mere. Det er en stor gl√¶de at opleve at SEAF igen underst√łtter udviklingen i Svendborg‚ÄĚ, udtaler hun.

SvendborgEvent har med andre fondsmidler allerede investeret i akustiklofter i hallen, hvilket har forbedret lydkvaliteten og skabt en bedre oplevelse for arrang√łrer og deltagere. Og med ops√¶tningen af luft-til-luft-varmepumperne, kan der nu skabes endnu bedre rammer for arrangementer og tiltr√¶kningen af disse.

S√łren B√łving Andersen, bestyrelsesformand i SEAF, begrunder donationen med ordene: ‚ÄĚRundbuehallen er en unik lokal ressource med stort potentiale, og vi er glade for at bidrage til dens forbedring. Med ops√¶tning af varmepumperne understreger SEAF-fonden vigtigheden af energi- og milj√łvenlige l√łsninger, der g√•r h√•nd-i-h√•nd med den kulturelle udvikling‚ÄĚ.

SEAF-donation til Rundbuehallen

Stor gevinst for Svendborg ‚Äď men lang vej igen

Planerne for Rundbuehallen er store og ambiti√łse. Hallen skal v√¶re et centralt punkt for erhvervsturisme i Svendborg, og bidrage til v√¶ksten af byen.

‚ÄĚSom administrator af Rundbuehallen str√¶ber vi efter at fremme v√¶ksten af b√•de byen og det lokale erhvervsliv. Ved at opgradere hallen via fondsmidler styrkes Svendborgs omd√łmme som et attraktivt sted for kultur- og erhvervsm√¶ssige st√łrre begivenheder, hvilket vil tiltr√¶kke mere erhvervsturisme til byen.‚ÄĚ, udtaler Anja Mia Haas.

P√• trods af de store opgraderinger i form af akustiklofter og varmepumper er der stadig lang vej igen for at realisere alle de √łnsker og planer, SvendborgEvent har for den gamle v√¶rftshal. Der er behov for flere midler og partnerskaber med andre interesseorganisationer og virksomheder, der deler samme vision om at g√łre Rundbuehallen til et unikt centrum for landets store begivenheder og konferencer.

Læs mere om Rundbuehallen her