Stor donation fra Fonden for Fynske Bank til Rundbuehallen

Rundbuehallen, som administreres af SvendborgEvent, har modtaget en generøs donation på 500.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank.  

Akustikregulering er et skridt på vejen 

I Rundbuehallen bliver der takket være donationen nu sat gang i en større akustikregulering af hallen. I første omgang bliver der sat akustiklofter op, som vil være med til at forbedre lydmiljøet i hallen markant. Det vil gøre det mere attraktivt for arrangører at afholde mange forskellige slags events i Rundbuehallen.

Opsætningen af akustiklofterne er et fantastisk skridt på vejen mod en stor opgradering af den unikke lokation, der skal skabe rammerne om rigtig mange forskellige slags events.

“Vi er meget taknemmelige for Fynske Banks donation, som vil hjælpe os med at skabe en endnu bedre eventoplevelse for vores gæster i Rundbuehallen. Investeringen vil have en positiv indvirkning på arrangementsafholdelser og bidrage til at styrke kulturudbuddet og erhvervsturismen i Svendborg”, udtaler eventchef Anja Mia Haas.  

Fonden for Fynske Bank er kendt for at støtte lokale initiativer og organisationer, der gør en forskel i samfundet, og donationen til SvendborgEvent er et eksempel på bankens fortsatte engagement i lokalsamfundet.

“Jeg håber, at vi med vores donation kan bidrage til at udvikle kulturlivet i Svendborg. Hallen rummer et stort vækstpotentiale, og med sin rå charme, maritime historie og nye forbedringer vil den blive samlingspunkt for store venues i byen. I sidste ende er ønsket at fastholde Svendborg som et attraktivt område for både borgere og udefrakommende arrangører – rigt på liv, kultur og historie, som er tre centrale ting, Rundbuehallen netop omfavner.” udtaler Henrik Bo Jensen fra Fonden for Fynske Bank. 

Mere støtte for at komme i mål 

SvendborgEvent har store ambitioner på Rundbuehallens vegne, og helt centralt er det, at sæsonen for afholdelse af arrangementer i den store uopvarmede hal, kan udvides. Rundbuehallens rustikke og rå udtryk gør det til en unik eventlokation, der vil tiltrække konference- og kulturarrangementer fra hele landet, og ved at kunne sikre en lidt højere grundtemperatur i det rå, højloftede rum, vil vintersæsonen også kunne inddrages til brug.

På trods af den generøse donation fa Fonden fra Fynske Bank kræver det langt mere støtte at nå i mål med Rundbuehallen. Henrik Bo Jensen håber derfor, at mange flere har lyst til at hjælpe SvendborgEvent videre i planerne med Rundbuehallen.

”Vi håber, at vi med vores donation kan gå forrest i en lang række af fonde, der har fået øjnene op for Rundbuehallen, og kan se det store potentiale der ligger i at opjustere den gamle værftshal, hvilket vil sikre liv på Svendborg Havn året rundt”, siger han.

Læs mere om Rundbuehallen her