Svendborgs største Kulturnat i morgen fredag og meget mere 🌟

Svendborgs største Kulturnat i morgen fredag den 28. april 🌙

Nyd den intense stemning af glÌde og liv i morgen fredag den 28. april, nür Kulturnatten strÌkker sine vinger ud og favner hele Svendborg til en helt fantastisk aften med Svendborgs kulturelle fortrÌffeligheder. Hele byen vil summe af skøn kultur og varemÌrker süsom dejlig musik, gode shopping muligheder, unik kunst og hündvÌrk samt det maritime islÌt, som Svendborg er kendt for.
Svendborgs borgmester Bo Hansen byder velkommen kl. 14.45 pü scenen pü Torvet, inden forskellige fitness- og sportsaktører omdanner Torvet til et sandt fitness- og sportsmekka.
Vi ses i morgen den 28. april til en forrygende dag med masser af kultur og fantastiske oplevelser i Svendborg 🤩

Se hele programoversigten for Kulturnatten her

 

Svendborg tog turisterne med storm 🤩

Med en uhørt høj Net Promoter Score på 98 markerede Svendborg sig blandt turisterne i 2022 som et af landets mest anbefalelsesværdige feriesteder. Vi er stolte over de mange glade Svendborg ambassadører, som spreder budskabet om vores skønne by i hele verden 🌍
Ifølge de foreløbige resultater af Turistundersøgelsen 2022, som er gennemført af Wilke for VisitDenmark og Destination Fyn, var turisterne i det sydfynske langt mere villige til at anbefale deres feriested til andre end den gennemsnitlige turist i Danmark!
Dét er der alt muligt grund til at være stolt af! 🤩

Find hele den gode nyhed lige her

 

Kommuneplan og møde mülrettet dig, der arbejder med turisme

Svendborg-egnen er en populÌr destination med et stÌrkt brand. IsÌr kysterne, øerne og vores sÌregne istidslandskab tiltrÌkker mange, der dyrker outdoor-oplevelser og søger bÌredygtige ferier i det fri. Fra de rolige vandringer, fisketure og stille stunder i kajakken til for eksempel mountainbike-rÌs og trÌklatring. Overnatningskapaciteten ønskes øget, sü der er flere muligheder for natur- og kystturisten. En større overnatningskapacitet kan blandt andet vÌre i form af feriecentre og hoteller, men ogsü flere og bedre muligheder for alternative overnatningsformer som glamping, autocamperpladser, smü feriehytter, shelterpladser og overnatning pü vandet.
Mødet er mĂĽlrettet dig, der arbejder med turisme og har lyst til at lĂŚre mere om de planlĂŚgnings – og lovgivningsmĂŚssige rammer, har konkrete idĂŠer og ønsker til nye eller eksisterende turismefaciliteter.

LĂŚs hele nyhedsbrevet mĂĽlrettet turismevirksomheder her