Indlæser Events
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

All Events

Aflyst – Rottefælden Revy

04 juni 2020 - 15 august 2020

Rottefælderevyen spiller det smukkeste sted i Danmark – I Europas ældste sommerteater. Og har man ikke besøgt Rottefælden, er det bestemt værd at prøve med den historiske bygning, udendørsservering med rødternede duge, og hyggen der spreder sig i skoven.

Pia Ullehus går ind i sin 25. sæson i Rottefælden og vil som revydirektør den 4. juni 2020 være klar til at byde revygæsterne velkomne i den fredede teaterbygning.

2020 holdet består af Jan Schou, der er med for 22. gang. Jan er revykongen over revykonger. Han står ikke kun på scenen men fungerer også som kunstnerisk leder.

Sara Gadborg er med for første gang men er bestemt ikke et uprøvet kort. Sara står i øjeblikket på scenen i Pejseshowet og har udover det spillet med Jan Schou i Schou  Tur. I 2019 har Sara desuden medvirket i Ghost, hvor hun modtog prisen som årets musicalperformer.

Rikke Buch Bendtsen er tilbage i Rottefælden. Udover hendes rolle som Lydia i popbandet Diskofil har hun medvirket i Sønderborg Revyen, Pejseshow, Revy Perler i Rødvig Revyen og senest i Nykøbing Falster revyen, som i år blev ”Årets revy”.

Mikkel Schrøder fik stor succes, da han debuterede i Rottefælden i år. Mikkel er måske mest kendt for den ene fjerdedel af ’Den Nøgne Sandhed’, men har også været TV vært og i en årrække været en fast del af Pejseshowet. Han vil også være at finde på scenen med hans gakkede parodier og musikalske talent.

Jens Krøyer er kapelmester på 19. sæson. Jens er en garvet veteran og garant for musik i verdensklasse.

Detaljer

Start:
04 juni 2020
Slut:
15 august 2020
Hjemmeside:
https://rottefaelden.dk/