Indlæser Events
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

All Events

Æbleræs

15 oktober 2022 @ 09:00 - 14:00

Kom på Svendborg Havn til en traditionsrig og stemningsfyldt maritim dag i forbindelse med Æbleræs 2022, hvor der vil være masser af underholdning for store og små.

Traditionen tro bliver de gamle smukke træskibe fra hele øhavet læsset med æbler fredag aften i Troense. Lørdag morgen sejler de i samlet flok mod Svendborg, hvor de stævner ind og lægger an til æblesalg direkte fra skibssiderne ved Træskibsbroen. På kajen bliver der presset æbler, som laves til frisk og lækker æblemost, som også kan købes med hjem. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke.

Maritimt Center Danmark holder ”Åbent Hus” i pakhuset på Havnepladsen 2, hvor alle er velkommen til at komme og se det restaurerede pakhus. Du vil også i og omkring pakhuset kunne opleve forskellige boder. Bl.a. vil Hotel Ærø sælge æbleflæsk mm. og Svendborg Havhaver har muslinge smagsprøver. Derudover kan du også besøge boder fra MayMays, Biavlerforeningen, Ørskov Frugt mfl. I pakhuset vil der i løbet af dagen også være musik og underholdning.

På den anden side af pakhuset ved Honnørkajen kommer det flotte træskib Fylla og ligger til. Her der mulighed for at stige ombord på skibet og se det helt tæt på.

Hold øje med siden, hvor vi løbende vil afsløre flere spændende indslag.

Der er altså masser af gode grunde til at komme til Svendborg Havn den 15. oktober 2022!

Lokation: Ved Træskibsbroen, Maritimt Center og Honnørkajen

Detaljer

Dato:
15 oktober 2022
Tidspunkt:
09:00 - 14:00

Sted

Træskibsbroen
Havnepladsen 3A
Svendborg, 5700 Denmark
+ Google Maps