Når jeres arrangement er færdigt, er afrapporteringen og afleveringen lige så vigtigt som jeres opstart. På den måde sikre I at efterlade et godt indtryk og har muligheden for at lave lignende arrangementer i fremtiden.

Det er for det meste gratis at bruge veje, pladser og parker i Svendborg, men du skal passe på dem. Sørg for at få ryddet ordentlig op, bortskaf affald og tjek, om der er sket skader. Er der sket skader på stedet, eller er der ikke ryddet ordentlig op, bliver udbedring af skader for din regning.

Målet med en god afleverings forretning er selvfølgelig, at alle har lyst til arbejde sammen en anden gang.

Sig ordenligt farvel og tak til alle aktører – samarbejdspartnere, kunder, sponsorer, frivillige med flere.

En god ide kan være at sende et nyhedsbrev ud et par dage efter arrangementet er sluttet. Brug også egen hjemmeside eller de sociale medier til at sige tak til alle de kræfter der har hjulpet med at få arrangementet igang.

Sørg for at evaluere hele arrangementet fra start til slut. Det giver en god og nem start, næste gang man vil stable et arrangement på benene. Prøv at kigge arrangørguiden igennem og notér gode og dårlige ting under hver kategori. Kontakt SvendborgEvent, hvis i vil have gode råd til evalueringen af jeres arrangement.