Tak for Kulturnatten og flere nyheder fra hele Svendborgs eventkontor ūü§©

Tak for en fantastisk Kulturnat ūüĆô

Svendborg er en fantastisk by! Og til Kulturnatten den 28. april viste byen sig endnu engang fra sin bedste side med en intense stemning af gl√¶de og liv. Hele dagen var sp√¶kket med et sp√¶ndende program fyldt med aktiviteter for alle, som lyste op sammen med den sk√łnne for√•rssol.

Langt over 100 forskellige akt√łrer deltog med aktiviteter til en fantastisk dag i Svendborg!¬†Der var bl.a. b√łrneaktiviteter, live-musik, fitness-shows, √•bent huse, shopping og meget meget mere.

Du kan her se en sk√łn video fra Kulturnatten, som viser et lille udsnit af alt det unikke, vores by rummer.

Tryk her for at se videoen

 

Stor donation¬†fra Fonden for Fynske Bank til Rundbuehallenūü§©

I Rundbuehallen bliver der takket v√¶re en gener√łs donation p√• 500.000 kr. fra Fonden for Fynske Bank nu sat gang i en st√łrre akustikregulering af hallen, som vil v√¶re med til at forbedre lydmilj√łet markant.
SvendborgEvent har store ambitioner p√• Rundbuehallens vegne, og helt centralt er det, at s√¶sonen for afholdelse af arrangementer i den store uopvarmede hal, kan udvides. Ved at sikre en lidt h√łjere grundtemperatur i det r√•, h√łjloftede rum, vil vinters√¶sonen ogs√• kunne inddrages til brug.

P√• trods af den flotte donation kr√¶ver det langt mere st√łtte at n√• i m√•l med Rundbuehallen. Henrik Bo Jensen fra Fonden fra Fynske Bank h√•ber derfor ogs√•, at mange flere har lyst til at hj√¶lpe SvendborgEvent videre i planerne med Rundbuehallen: ‚ÄĚVi h√•ber, at vi med vores donation kan g√• forrest i en lang r√¶kke af fonde, der har f√•et √łjnene op for Rundbuehallen, og kan se det store potentiale, der ligger i at opjustere den gamle v√¶rftshal, hvilket vil sikre liv p√• Svendborg Havn √•ret rundt‚ÄĚ.

Book Rundbuehallen til dit næste event lige her

 

Svendborg g√•r forrest i gr√łn omstilling¬†ūüĆĪ

Vidste du, at Svendborg Museum har f√•et Green Attraction-certificering ‚Äď som den f√łrste attraktion p√• Fyn? Green Attraction-m√¶rket er etableret af brancheorganisationen HORESTA i samarbejde med bl.a. Organisationen Danske Museer og m√•lrettet mod attraktioner, herunder museer, og er udsprunget af Green Key, som er tilsvarende og et internationalt m√¶rke for hoteller.
Her hos SvendborgEvent er vi ogs√• rigtig langt i processen med at f√• vores turistkontor certificeret som Green Tourism Organization. Vi tager ansvar for vores aftryk p√• milj√ł, klode og det lokale liv.
Ved at f√• milj√łm√¶rket g√łr akt√łrer som Svendborg Museum og SvendborgEvent¬†det nemmere¬†for g√¶sterne at v√¶lge de b√¶redygtige attraktioner til og samtidig udfordre og inspirere branchen til at s√¶tte fart p√• den b√¶redygtige omstilling.

Læs mere om Green Attraction-mærket her

 

Biler i byen¬†ūüöē

Endnu en gang inviteres hele Svendborg til det familievenlige event Biler i byen, hvor byens nybilsforhandlere viser deres nyeste og flotteste modeller frem.

L√łrdag d. 13. maj kl. 10:00-14:00 bliver Centrumpladsen i Svendborg omdannet til et sandt bilmekka, hvor der er noget at komme efter for hele familien. Lad dig inspirere af de nyeste bilmodeller, slip b√łrnene fri p√•¬†den store Cars rutschebane,¬†og nyd¬†den sp√¶ndende veteranbiludstilling i Kr√łyers Have.

Biler i byen præsenteres af Shopping Svendborg og SvendborgEvent i samarbejde med Bilbyen Svendborg.

Find flere informationer om Biler i byen her