SvendborgEvent arbejder sjældent alene. Magien ligger i samspillet. Derfor arbejder vi altid med en stærk alliance af lokale sponsorerer, samarbejdspartnere og frivillige. Langsigtede perspektiver og gensidig tillid er omdrejningspunktet for vores samarbejder. Sammen arbejder vi for at Svendborg forbliver et af Danmarks skønneste steder at bo og besøge.

2021 har budt på en imponerende række events, der har skabt meningsfuldt samvær og store oplevelser til både borgere og gæster samt rekorder og massiv medieomtale.

Tusind tak til sommerens fantastiske samarbejdspartnere og frivillige.

Sponsorer og Samarbejdspartnere 2021

Foreninger og arrangører

Uden byens foreninger og arrangører ville Svendborg 2021 ikke have været fyldt med fede events som:

Waterfest, 5700 Summer, Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe, DM i ponydressur, Sommer på værftet, Dansktopfestival, Kartoffelfestival, Orgelfestival, Jazzfestival, Sommersøndage, Sommermarked, DM i Skak, Det lille Tog, SVEND21, Silverrudder, Grand Prix Circuit Badminton, EM fodbold i Christiansminde, Bridgefestival, Classic Regatta, Sommerrevy Rottefælden, Torvemarked lørdage, Henry Rasmussen Memorial Cup, Operaen i Svendborg – Madame Butterfly, Høje Bøge Open Air og mange flere.

Foreningen Fyn Rundt for Bevaringsværdige Træskibe