Spar Nord Fonden-donation til Pakhuset

SvendborgEvent har fået en flot donation fra Spar Nord Fonden til at erhverve og installere et spritnyt lydsystem i Maritimt Center Pakhus. Dette giver en betydelig forbedring af faciliteterne i pakhuset, og det nye lydsystem muliggør en mangfoldighed af arrangementer, herunder kulturelle events, mindre koncerter, foredrag, foreningsmøder, festligheder og virksomhedsevents.

Med det moderne lydsystem er Det Maritime Pakhus nu rustet til at levere en mere professionel og helstøbt oplevelse. Det gør pakhuset til et endnu mere attraktivt og alsidigt kultur- og eventsted i Svendborg, til glæde for både arrangører og det lokale samfund som helhed.

Vi vil gerne rette en stor tak til Spar Nord Fonden!

 

SVEND Filmdage “Morgensang i Pakhuset” (før nyt lydanlæg) Foto: Claus Nicolajsen