Biler i byen

Igen i år præsenterer Shopping Svendborg, i samarbejde med byens bilforhandlerne, årets Biler i byen.
Lørdag den 27. april bliver Centrumpladsen omdannet til et sandt bilmekka, hvor byens  bilforhandlerne kommer og viser de nyeste biler frem, og hvor der, naturligvis, også vil være mulighed for et godt tilbud eller to.
Svendborg Campingcenter vil også være tilstede i år, således der er mulighed for at se både biler og campingvogne, inden sæsonen for alvor går i gang, og så gentager vi succesen igen i år med de smukke veteranbiler, der vil være placeret i Krøyers Have.

Udover det, har vi masser af nye og spændende tiltag, til glæde for både store og små. Falck Svendborg overtager Skolegade med en af deres brandbiler og en drejestige, som der vil være mulighed for at prøve. Her står de dygtige brandmænd klar til at hjælpe alle, der har mod på at blive hejst op i drejestigen og opleve Svendborg fra en anden synsvinkel.

Kl. 12.00 spiller Ole Gas på Centrumpladsen, hvor han hiver alle de gode, gamle klassikere af Kim Larsen frem fra gemmerne. Ole Gas er en vaskeægte spillemand og entertainer, og han er også er en af de allerbedste Kim Larsen fortolkere, som vi har. Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Så kom ned og vær med til at skabe en fantastisk atmosfære i Kim Larsens ånd.
Der er naturligvis også sørget for mad og drikke. Restaurant Under Uret sælger lækre sandwich og drikkevarer fra en bod på Centrumpladsen.

Så kig forbi Centrumpladsen lørdag den 27. april i tidsrummet 10.00-14.00, hvor der virkelig kan hentes inspiration og naturligvis få et kig på,  hvad de lokale bilforhandlere har at byde på her til foråret.

For yderligere oplysninger kontakt Nadja Larsen på mobil: 3018 5842

 

 

 

 

 

 

DANMARK FOR MÅLENE – Global Goals Tour kommer til Svendborg

SvendborgEvent og Shopping Svendborg præsenterer 6 lørdage i sommermånederne den hidtil største oplysnings- og aktivitetskampagne for FN’s 17 verdensmål.

I 2015 gik 193 lande sammen om 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og verdensmålene har vundet enorm udbredelse, undtagen i Danmark, hvor kun 16 % af danskerne kender til disse mål. Men det skal  DANMARK FOR MÅLENE lave om på. Kampagnen skal få alle borgere, byer, forskere, skoler, politikere, organisationer og virksomheder til at deltage, og meget gerne føre til, at vi i Danmark stiller med et af verdens bedste hold for FN’s 17 verdensmål.
DANMARK FOR MÅLENE omfatter Global Goals Tour, som via en storstilet turne kommer på besøg i flere danske byer, og som har den mission at udbrede de 17 verdensmål til danskerne på en nærværende og inddragende måde.

SvendborgEvent og Shopping Svendborg støtter op om projektet og er meget glade for at kunne præsentere DANMARK FOR MÅLENE i Svendborg.

Det hele starter lørdag den 4. maj kl. 10.00 – 14.00, hvor der vil være fokus på genbrug og cirkulær økonomi. Her vil Lise Vandborg, kendt fra ’Nybyggerne’ komme og holde oplæg omkring genbrug.

Vi vil derfor gerne invitere alle til nogle aktuelle, lærerige, sjove og inspirerende verdensmålsarrangementer, og Centrumpladsen og havnen vil være omdrejningspunktet for de spændende aktiviteter.
Der vil være et oplevelsesområde og hver lørdag vil der komme en oplægsholder, der har fokus på de enkelte temaer.

Vi glæder os til at se jer til nogle fantastiske arrangementer for FN’s 17 verdensmål på Centrumpladsen og på havnen. Programmet kommer til at se således ud :

4. maj  :             Genbrug og cirkulær økonomi – Lise Vandborg
25. maj:             Sundhed for alle – Jesper Skibby (SPULT festival på Havnen)
15. juni:             Emballage som ressource – Katrine Bille
3. august :          Fødevarer i balance – Anne Hjernøe
24. august:         Natur og grøn omlægning – Jesper Theilgaard
14. september:    Energi i din by og bolig – Søren Dahl

 

 

 

 

 

Tag på tur med et af de gamle sejlskibe

Mangler I lige en god ide til den næste sammenkomst – det være sig derhjemme i familien eller i firmaet, så husk, at vi hernede på SvendborgEvent- Maritimt Center kan hjælpe jer med jeres :
Familieture– som gør en stor dag endnu større, og giver alle dem, som du holder af, en unik oplevelse på et sejlskib. Det være sig uanset om det er et bryllup, rund fødselsdag, konfirmation eller en hyggetur med familien, så tilpasser vi turen, så den passer til jeres ønsker og behov – eller
Firmaturen , hvor I flytter jeres arrangement ud af de vante rammer, og skaber nye relationer og sammenhold, som kan inspirere til nye ideer og sparring.

Sejlskibene kan benyttes til firmaudflugter, netværksmøder, teambuilding og meget mere. Mulighederne er mange og vi tilpasser selvfølgelig turen, så den passer til jeres arrangement.  Se meget mere på her, eller ring på 6223 5954

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skoleskibet Georg Stage kommer til Svendborg

I dagene 15. til 17. maj kommer verdens ældste skoleskib Georg Stage til Svendborg. Skibet er verdens ældste civile skoleskib og et forbillede for mange andre skibe. Det er også verdens eneste uafhængige skoleskib, fordi det ikke tilhører en skole på land, ligesom andre skoleskibe gør.

I sommeren 1882 sejlede skibet for første gang, og siden har det været på togt hver sommer og givet mange unge en søfartsuddannelse. Faktisk var eleverne i begyndelsen ret unge – kun mellem 14 og 15 år.
Det første skib sejlede indtil 1934, hvor det blev besluttet at bygge et nyt skoleskib.
Det nye skib blev større, bredere og mere rummeligt, og er det skib, der sejler i dag, og som i maj måned lægger til ved Honnørkajen i Svendborg den 15. maj.
Skibet bliver liggende i 2 dage, og der vil blive mulighed for at komme en tur ombord og se, hvordan en flydende søfartsskole fungerer.