SvendborgEvents praktikanter…. del 3

Vores fantastiske praktikanter Danielle og Daniel arbejder på højtryk for at gøre alt klar til Forårsfredag i Svendborg den 29. marts, hvor byens butikker holder åbent til kl. 21.00.

På scenen på Lille Torv vil der være aktiviteter fra kl. 14.00 indtil kl. 21.00, idet Svendborgs sejeste stjerner skal findes. Her kan dystes i 4 discipliner for at se, hvem kan sejre i 4-på-stribe.

  • Første disciplin foregår fra 14.00 indtil 15.30, hvor du kan vinde titlen som M&M Ninja. Hvor hurtigt kan du farvesortere 30 M & M’s, ved kun at bruge spisepinde?
  • Fra kl. 16.00 indtil kl. 17.30, kører vi ti-tusinde-T-shirts. Hvor hurtigt kan du få din T-shirt på? Her har alle deltagere 1 minut til at kæmpe sig igennem en bunke T-shirts og se hvor mange man kan nå at få på inden tiden er omme.
  • Næste disciplin er fra kl. 18.00 til kl. 19.30, hvor der skal kæmpes i Terninge Tårn . En hel masse terninger, 1 minut på stopuret og terninger der skal stables til et tårn, og du må kun benytte spisepinde. Hvor højt kan du bygge?
  • Sidst, men ikke mindst, skal Tennisbold-tyven findes fra kl. 19.30 til kl. 21.00. Hvor mange tennisbolde kan du stable med en hånd, uden at de vælter? Alle må prøve hver disciplin så mange gange som de vil, så kom ned og vis dine talenter frem. Hver disciplin har en vinder, som får et gavekort til Shopping Svendborg og et diplom som bevis for den seje præsentation.

Har du ikke lyst til overstående kan du stadig vinde en præmie – nemlig lækre gavekurve, sammensat af produkter fra Shopping Svendborgs medlemmer. Du skal blot besøge os ved scenen på Lille Torv mellem kl. 14.00 og 21.00, vise os de kvitteringer du har fra dagens shopping i  Shoppings Svendborgs medlems-butikker, så er du med i konkurrencen.
Jo flere kvitteringen du kan fremvise, jo flere lodder får du med i puljen. Der skal bare være handlet for minimum 100 kroner pr. kvittering, og de skal være fra den 29. marts. Kvitteringerne får I naturligvis igen, vi skal blot bruge navn og kontaktoplysninger, hvis I er de heldige vindere, og hvis I samtidig liker Shopping Svendborg på Facebook, får i endnu et lod med i konkurrencen.
Følg med på Shopping Svendborgs facebook side.

 

 

 

 

Silverrudder hædret i Tyskland
Midt i februar måned tog holdet bag kapsejladsen Silverrudder til Tyskland for at være til stede på rådhuset i Hamburg ved afviklingen af German Offshore Youth Awards.
Her fik stævneleder Ole Ingemann Nielsen overrakt den tyske sejlsportspris – et gigantisk sølvfad – som en flot anerkendelse til Silverrudder, idet prisen aldrig tidligere er givet til en arrangør udenfor Tyskland.
Prisen tilfaldt Silverrudder, idet de på enestående vis har formået at tiltrække nye unge til sejlsporren, hvilket også tydeligt ses ved afviklingen af Silverrudder i Svendborg, hvor et stort antal tyske unge mænd deltager i verdens største singlehand sejlads.
Vi ønsker til lykke, det er så velfortjent, og håber, at alle, der har lyst til at deltage i dette års Silverrudder når at registrere sig og købe deltagerbevis, når salget åbner den 24. marts kl. 17.00. Der er i år plads til 450 deltagere, og sidste år tog det 25 min. før alt var udsolgt.

Foto: Film Fyn/Andreas Bastiansen

Filmoptagelser i Svendborg

Som mange sikkert har opdaget har Svendborg den seneste tid været omdannet til Sydfyns Hollywood. Ikke mindre end 13 forskellige lokationer har været i brug for optagelser til  filmen Jagtsæson. SvendborgEvent har i forbindelse med mange af “kulisserne” været behjælpelige med at finde steder og skaffe tilladelser til det store set-up.
Filmen vil med Film Fyns investering blive optaget i Svendborg, Nyborg, Faaborg-Midtfyn og Kerteminde kommuner frem mod starten af april. JAGTSÆSON får biografpremiere lige op til efterårsferien den 3. oktober i år.

JAGTSÆSON er en varm, skør og humørfyldt dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og alt-for-meget karakterer. Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.